Nokia N97 si Sony Ericsson Satio, marginalizate de operatorii britanici!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.481 ori
<b>Nokia N97 si Sony Ericsson Satio, marginalizate de operatorii britanici!</b>Sistemul de operare considerat invechit de mai toti specialistii din domeniul telecom a primit o lovitura grea recent, atunci cand Nokia N97 si Sony Ericsson Satio au fost retrase din magazine, din cauza unor probleme de calitate. &nbsp; Ambele terminale...

Sistemul de operare considerat invechit de mai toti specialistii din domeniul telecom a primit o lovitura grea recent, atunci cand Nokia N97 si Sony Ericsson Satio au fost retrase din magazine, din cauza unor probleme de calitate.

Ambele terminale ruleaza Symbian si trebuie mentionat faptul ca Nokia N97 nu era disponibil in oferta multor operatori, dar Vodafone UK pur si simplu l-a exclus de pe pagina sa. Desi handsetul este vizibil pe site-ul acestora, un click pe el ii duce pe cumparatori la pagina lui N97 mini. Retragerile au fost facute fara vreo motivare sau explicatie, dar se banuieste ca vina ar fi a versiunii mai stabile de Symbian de pe varianta mini a lui N97, in vreme ce modelul initial avea numeroase probleme cu firmware-ul.

In ce priveste retragerea lui Satio, acesta a "disparut" din oferta retailerilor britanici Carphone Warehouse si Phone 4U, din cauza unor probleme de software. Aparent, cei care au achizitionat telefonul prin aceste 2 companii l-ar fi returnat in numeroase cazuri, din cauza unui bug care inchide handsetul la pornirea unor aplicatii.

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson a recunoscut problema si a anuntat ca va lansa un patch pentru ea, pana in perioada sarbatorilor. Retragerea acestor handseturi reprezinta o lovitura pentru Symbian, de vreme ce aceste modele cu ecran touch ar fi trebuit sa ii creasca popularitatea si nu sa o scada.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×