Niciodata ratacit cu Walking Navigation (Beta), functie extra pentru Google Maps si Street View (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.090 ori
<b>Niciodata ratacit cu Walking Navigation (Beta), functie extra pentru Google Maps si Street View (Video)</b>Google a anuntat recent pe blogul sau oficial combinarea servicilor Navigation si directionarii via Google Maps intr-o singura functie: Walking Navigation. Aceasta este disponibila in faza beta si permite navigarea si directionarea utilizatorului Android...

Google a anuntat recent pe blogul sau oficial combinarea servicilor Navigation si directionarii via Google Maps intr-o singura functie: Walking Navigation. Aceasta este disponibila in faza beta si permite navigarea si directionarea utilizatorului Android (si nu numai) cu ajutorul lui Street View.

Walking Navigation va permite sa folositi navigarea GPS si indicatiile furnizate de software, cu accentul pe cele care ajuta pietonii sa ajunga la destinatie. Daca doriti sa testati aceasta functie, accesati optiunea "Walking" din meniul Navigation. Veti observa ca veti primi diferite indicatii utile, prin cele mai variate metode, astfel ca telefonul dumneavoastra va vibra, de exemplu, atunci cand trebuie sa virati.

Niciodata ratacit cu Walking Navigation (Beta), functie extra pentru Google Maps si Street View (Video)

Ghidarea vocala este de asemenea suportata, iar harta se va roti simultan cu rotirea telefonului mobil. Clipul de mai jos este cat se poate de elocvent cu privirea la functia Walking Navigation, dar retineti ca aceasta este in faza beta si erori pot aparea oricand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×