Ne jucăm cu PSP Phone... sau mai bine zis SE joacă (Video)

1.873 ori
<b>Ne jucăm cu PSP Phone... sau mai bine zis SE joacă (Video)</b>Clipul video cu faimosul PSP Phone aka Sony Ericsson XPERIA Play este atât de intens, că ai impresia că ești chiar tu cel care se joacă cu telefonul-consolă. Așteptat cu sufletul la gură de gamerii din toată lumea, acest handset este neoficial,...

Clipul video cu faimosul PSP Phone aka Sony Ericsson XPERIA Play este atât de intens, că ai impresia că ești chiar tu cel care se joacă cu telefonul-consolă. Așteptat cu sufletul la gură de gamerii din toată lumea, acest handset este neoficial, chiar și acum când astfel de clipuri apar pe Internet.

Vă reamintim că XPERIA Play este un terminal high end, care va rula Android 2.3 Gingerbread sau poate chiar Android 2.4 Ice Cream Sandwich, conform unor speculații recente. Sub carcasa sa glossy din plastic se află un procesor Snapdragon de 1GHz, deși poate un dual-core ar fi fost mai atractiv. La capitolul memorie, vom beneficia de 512MB RAM și 1GB ROM, în vreme ce sistemul de control este cel clasic pentru un PSP.

în sfârșit Sony va renunța la formatul Memory Stick și evident la UMD, dispărut încă de la PSP Go!, pentru a trece la microSD și cardurile sale încăpătoare. Ecranul acestei console cu funcții de telefon va avea cel mai probabil o diagonală cuprinsă între 3.7 și 4.1 inch, iar Sony va lansa și un magazin special de jocuri, care va funcționa separat de Android Market.

Iată și clipul despre care vă vorbeam:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×