Nokia se scufundă și mai mult: adio Ovi Unlimited, adio Comes With Music

2.145 ori
<b>Nokia se scufundă și mai mult: adio Ovi Unlimited, adio Comes With Music</b>Nokia plănuiește să închidă varianta cu melodii nelimitate a lui Ovi Music Store, punând astfel capăt motto-ului "Comes With Music", care definea furnizarea de melodii pe principiul "câte poți asculta". Branduit nu de mult Ovi Music Unlimited,...

Nokia plănuiește să închidă varianta cu melodii nelimitate a lui Ovi Music Store, punând astfel capăt motto-ului "Comes With Music", care definea furnizarea de melodii pe principiul "câte poți asculta". Branduit nu de mult Ovi Music Unlimited, serviciul era disponibil doar pe anumite telefoane, printre care și X6 și N97 Mini.

Telefoanele se vor vinde în continuare, dar fără serviciul muzical asociat, în majoritatea țărilor în care sunt disponibile produsele Nokia. China, India și Indonezia vor continua să ofere varianta cu 12 luni de muzică nelimitată, în vreme ce 6 luni de muzică vor mai primi și utilizatorii din Turcia, Brazilia și Africa de Sud.

Restul țărilor vor pierde melodiile în regim "cât poți asculta", iar abonamentele deja încheiate cu această ofertă inclusă vor înceta să furnizeze melodii gratuite după expirare. Ovi Music va continua să existe, dar albumele și single-urile vor fi disponibile contra cost. Aparent compania finlandeză are un nou plan pentru serviciul său ce permite furnizarea de melodii, dar nu avem detalii deocamdată, deși speculațiile afirmă că ar putea fi vorba de streaming audio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×