Ne pregătește Tesla un smartphone? O fotografie cu presupusul Tesla QUADRA pare a sugera această posibilitate

1.033 ori
<b>Ne pregătește Tesla un smartphone? O fotografie cu presupusul Tesla QUADRA pare a sugera această posibilitate</b>În vreme ce vedem companii precum Porsche sau Lamborghini asociindu-se cu producători din lumea auto pentru a lansa terminale în ediție limitată, iată că Tesla ar putea trece la un nou nivel prin producția propriului său dispozitiv

În ultimii ani am văzut cum numeroase companii din zona smartphone au adus pe piață terminale ediție limitată realizate în colaborare cu giganți din lumea auto, câteva exemple fiind Huawei Mate RS Porsche Design sau mai recent Oppo Find X Lamborghini Edition - modele cu prețuri de peste 1000 euro ce în unele cazuri aduc dotări deosebite.

Tesla Quadra Q4

Cu toate acestea nu am văzut până acum vreun producător din lumea auto care să își dezvolte singur un smartphone, dar poate că în curând vom asista și la o asemenea decizie. Astăzi vedem o fotografie interesantă postată pe platforma SlashLeaks.com, imagine ce pare a ne prezenta protecțiile de ecran și spate pentru un telefon branduit Tesla. Remarcăm muchii foarte înguste ale panoului frontal, dar ținând cont de faptul că este doar o folie, în realitate marginile ar putea fi ceva mai generoase.

Tesla

Telefonul ar avea și decupaj în zona superioară, iar în spate o cameră duală și un logo uriaș Tesla însoțit de numele său și anume Quadra Q4. La bază se remarcă și ceea ce pare a fi un decupaj pentru difuzor și cam aici se termină elementele vizibile. 

Personal cred că aceste accesorii de față sunt asociate unui telefon chinezesc, mai ales ținând cont de faptul că pe piață există telefoane sub branding Tesla (exemplu aici). Nu cred că în situația în care Elon Musk s-ar gândi să dezvolte un telefon ar opta pentru un asemenea design asociat panoului spate care este dus la extrem. Nu ar avea nici măcar un element comun cu automobilele companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×