Încă o dată Google Pixel 3 XL este surprins în fotografii reale cu bretonul la vedere

776 ori
<b>Încă o dată Google Pixel 3 XL este surprins în fotografii reale cu bretonul la vedere</b>În acest an parcă mai mult ca niciodată smartphone-urile Pixel pregătite de către Google au avut parte de scăpări peste scăpări, un fenomen ce nu se va sfârși prea curând. Chiar astăzi descoperim noi fotografii reale cu varianta Pixel 3 XL care

În acest an pare că cei de la Google nu reușesc să țină scăpările lui Pixel 3 XL sub control astfel că tot vedem la câteva zile tot soiul de leak-uri asociate acestui model așteptat să debuteze undeva prin octombrie. După ce am văzut în această vară randări, fotografii hands-on cât se poate de reale și chiar un unboxing în imagini, iată că astăzi campania de leak-uri continuă cu poze surprinse într-un mijloc de transport în comun din Toronto.

Pixel 3 XL

Telefonul nu are pic de camuflaj precum se întâmpla în trecut cu unele prototipuri testate de către ingineri și vedem cum bretonul din zona superioară a ecranului pare a include două camere foto selfie. Se remarcă și o bărbie destul de generoasă, iar în cea de-a doua imagine observăm partea din spate care nu se schimbă prea mult comparativ cu Pixel 2 XL, aici fiind integrată o singură cameră foto.

Pixel 3 XL

Potrivit informațiilor dezvăluite de către sursa acestor imagini, telefonul este unul de pre-producție, unul al cărui design nu va suferi schimbări majore până la debutul oficial. Pixel 3 XL va aduce un ecran P-OLED de 6.2 inch, procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM și difuzoare stereo. Prețul va fi iarăși unul piperat și așteptăm acum mai multe detalii despre lansare, fiind sugerată de curând data de 4 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×