NEC a dezvoltat o camera de 12 megapixeli pentru mobile, cu suport 1080p HD

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.024 ori
<b>NEC a dezvoltat o camera de 12 megapixeli pentru mobile, cu suport 1080p HD</b>Dupa ce Sony Ericsson a anuntat un modul de camera foto de 12 megapixeli cu cateva luni in urma, iar la inceputul acestei saptamani Samsung a anuntat ca va prezenta un telefon cu camera de 12 megapixeli la Barcelona, iata ca si NEC face un anunt similar....

Dupa ce Sony Ericsson a anuntat un modul de camera foto de 12 megapixeli cu cateva luni in urma, iar la inceputul acestei saptamani Samsung a anuntat ca va prezenta un telefon cu camera de 12 megapixeli la Barcelona, iata ca si NEC face un anunt similar. Compania a dezvoltat chipul CE143, utilizat pentru a implementa camere de 12 megapixeli pe telefoane mobile.

Noul chip produs de NEC proceseaza imagini la 12 megapixeli, reduce "zgomotul" pozelor si suporta recunoastere faciala si stabilizare a imaginii. In plus, CE143 va permite handsetului cu camera de 12 megapixeli sa filmeze cu o calitate full 1080p HD. Speram ca vom vedea aceasta tehnologie in actiune la Mobile World Congress 2009, eventual pe un nou telefon.

Samsung este ca de obicei candidatul perfect pentru implementarea acestei tehnologii, desi nu este exclus ca NEC sa produca un terminal sub branding propriu, de ce nu, chiar unul dotat cu Android.

Sursa: Beareyes.com.cn

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×