Motorola i365IS este telefonul care va va tine in siguranta

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.152 ori
<b>Motorola i365IS este telefonul care va va tine in siguranta</b>Sprint tocmai a anuntat telefonul Motorola i365IS, un handset bazat pe siguranta utilizatorului mai mult decat orice. Acest terminal foloseste metode de protectie impotriva eliminarii de compusi chimici sau de electricitate, evitand pornirea incendiilor...

Sprint tocmai a anuntat telefonul Motorola i365IS, un handset bazat pe siguranta utilizatorului mai mult decat orice. Acest terminal foloseste metode de protectie impotriva eliminarii de compusi chimici sau de electricitate, evitand pornirea incendiilor in medii periculoase.

Astfel, noul telefon Moto va fi ideal de folosit in benzinarii sau in medii in care se lucreaza cu substante chimice periculoase. Cata vreme el nu vibreaza in acelasi buzunar cu nitroglicerina, totul este OK... Handsetul dispune si de un mod de urgenta, care presupune apelarea unei serii de numere speciale.

In plus, Motorola i365IS suporta functia push to talk si poate transmite un semnal specific tipului de urgenta pe care il are utilizatorul. Handsetul incorporeaza GPS Si Bluetooth, dar din pacate nu ii cunoastem pretul sau data de lansare, inca.

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×