Neo 808i, cel mai mic telefon cu dotari rezonabile

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 7.608 ori
<b>Neo 808i, cel mai mic telefon cu dotari rezonabile</b>Exista unele recorduri, care chiar nu merita efortul de a le dobori. Se pare ca unul dintre acestea este si cel al companiei Neo, atins prin intermediul "minusculului" telefon Neo 808i. In cazul in care nu credeti ca telefonul din imaginea de mai sus este...

Exista unele recorduri, care chiar nu merita efortul de a le dobori. Se pare ca unul dintre acestea este si cel al companiei Neo, atins prin intermediul "minusculului" telefon Neo 808i.

In cazul in care nu credeti ca telefonul din imaginea de mai sus este cu adevarat cel mai mic din lume, va trebui sa aflati ca avem de-a face cu un terminal ce masoara 41 x 72 x 14mm si cantareste doar 90 de grame. Desi handsetul este atat de mic, el include GPRS, slot microSD, radio FM si suport pentru inregistrare audio si video. Camera sa este de 1.2 megapixeli, in vreme ce lista de specificatii ale lui 808i include si Bluetooth, USB si browser web.

Aplicatiile cu care soseste telefonul Neo sunt clasicele calculator, editor de imagini, convertor de unitati de masura si valuta  plus un reader pentru Ebook-uri. Toate acestea se pot viziona pe un display de doar 26 x 21 mm, un semn al faptului ca toate aceste feature-uri sunt inutile intr-un ambalaj atat de mic. Telefonul soseste in variante de culoare rosie, roz sau gri si a fost lansat in Dubai in 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×