Telefonul Google Android e produs de Dell/Alienware

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.762 ori
<b>Telefonul Google Android e produs de Dell/Alienware</b>Desi avem de-a face cu un telefon concept, terminalul din imaginea urmatoare este atat de aratos, incat chiar am dori ca acest concept sa se materializeze in celebrul Android Google Phone. Ultimele zvonuri anunta ca terminalul dotat cu platforma Android...

Desi avem de-a face cu un telefon concept, terminalul din imaginea urmatoare este atat de aratos, incat chiar am dori ca acest concept sa se materializeze in celebrul Android Google Phone.

Ultimele zvonuri anunta ca terminalul dotat cu platforma Android va reprezenta fructul colaborarii dintre Dell si Google. In cazul in care nu stiati, Dell a cumparat Alienware in 2006, cea din urma companie fiind celebra pentru designurile sale de PC-uri si laptopuri, in special cele pentru gaming si multimedia. Android Alienware este un telefon dotat cu un display de mari dimensiuni plus suport pentru jocuri video cu grafica avansata.

Terminalul este bazat pe platforma Google Android, iar feature-urile sale multimedia le vor depasi chiar si pe cele ale lui iPhone. Se pare ca vom vedea acest handset pe piata in aceasta vara, speram noi la un pret decent, eventual datorita finantarii prin reclame, propusa de Google. Nu este prima oara cand Dell incearca o intrare pe piata telefoniei mobile, ultima tentativa de lansa PDA-uri soldandu-se cu un esec, care speram ca nu se va mai repeta.

Sursa: Concept Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×