Browserul mobil Opera 9.5, egalul lui Safari pe iPhone?

1.196 ori
<b>Browserul mobil Opera 9.5, egalul lui Safari pe iPhone?</b>Opera tocmai a lansat o versiune noua a browserului sau mobil, 9.5, disponibila deocamdata doar pentru operatori si parteneri. Browserul a fost prezentat in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona in aceasta saptamana. Desi avem de-a face cu...

Opera tocmai a lansat o versiune noua a browserului sau mobil, 9.5, disponibila deocamdata doar pentru operatori si parteneri. Browserul a fost prezentat in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona in aceasta saptamana.

Desi avem de-a face cu varianta beta, aplicatia a impresionat placut. Dupa cum afirma unii dintre redactorii prezenti la prezentarea lui Opera 9.5 se pare ca smartphone-urile ce ruleaza Windows Mobile au in sfarsit un browser, care sa fie cel putin la fel de performant ca si Safari sau cel folosit de platforma Nokia S60. Primele terminale care vor folosi acest browser vor fi lansate in urmatoarele luni, iar un free trial va fi disponibil in aceasta primavara, versiunea comerciala costand 24.95 dolari.

Pentru un video walkthrough al noului Opera, accesati theunwired.net. Veti observa ca suportul flash nu a fost implementat inca, din cauza unor mici probleme cu obtinerea licentei pentru Adobe Flash Lite 3. Odata ce aceasta problema se va rezolva, utilizatorii vor putea viziona clipuri Flash, cum sunt cele de pe YouTube sau rivalii acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×