Google Își va uni platformele de comunicare sub forma unei aplicații: Babble

1.042 ori
<b>Google Își va uni platformele de comunicare sub forma unei aplicații: Babble</b>Când vine vorba de comunicare prin servicii și aplicații, Google sta foarte bine, cu softuri apreciate precum Google Voice, Talk, Google+ și mesajele și Hangout-urile sale. Cum ar fi dacă toate acestea ar fi unite sub aceeași umbrelă, într-o...

Când vine vorba de comunicare prin servicii și aplicații, Google sta foarte bine, cu softuri apreciate precum Google Voice, Talk, Google+ și mesajele și Hangout-urile sale. Cum ar fi dacă toate acestea ar fi unite sub aceeași umbrelă, într-o singură aplicație?

Conform celor de la Geek.com, care citează surse apropiate de Google, gigantul motoarelor de căutare va unifica aceste metode de comunicare într-o aplicație numită Babble. Zvonuri despre această unificare existau de ceva vreme, dar nu aveam și un nume pentru acest proiect. știm că Babble va fi disponibil atât pe telefon, cât și pe computere și că ar putea fi chiar prezentat la Google I/O în luna mai.

Odată ce Babble ar fi lansat, el ar reprezenta o alternativă excelentă la iMessage, BlackBerry Messenger, Facetime, Skype și alte servicii de acest gen. Idealul este ca toate serviciile și aplicațiile Google să fie integrate într-un mod coerent, iar aplicația să folosească o interfață user-friendly și să nu omită vreo funcție. Ati folosi acest software?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×