Neon 7 Mini, cel mai mic telefon cu touchscreen din lume?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 5.719 ori
<b>Neon 7 Mini, cel mai mic telefon cu touchscreen din lume?</b>Telefoanele de mici dimensiuni nu sunt privite cu ochi buni de catre pasionatii de smartphone-uri, de vreme ce sub carcasa lor nu se afla de obicei dotari impresionante. Stereotipul este gata de a se schimba prin intermediul minusculului Neon 7 Mini....

Telefoanele de mici dimensiuni nu sunt privite cu ochi buni de catre pasionatii de smartphone-uri, de vreme ce sub carcasa lor nu se afla de obicei dotari impresionante. Stereotipul este gata de a se schimba prin intermediul minusculului Neon 7 Mini.

Acest handset masoara doar 95 x 42 x 11 mm, nefiind cel mai mic din lume, dar fiind totusi foarte bine dotat. Pe lista sa de specificatii se afla un display touchscreen cu diagonala de 1.9 inch, o camera de 1.3 megapixeli (si webcam) si taste navigationale, care vor detecta caldura si vor straluci la atingerea utilizatorului.

Display-ul handsetului nu permite vizualizarea clipurilor video, dupa cum v-ati dat seama probabil, dar ne vom consola cu MP3 playerul sau incorporat. De asemenea, Neon 7 Mini suporta carduri de memorie T-Flash si conectivitate GSM (850/1800/1900 MHz). Handsetul soseste si cu Bluetooth Stereo, suport POP/IMAP, SMS si WAP, dar si sistem de recunoastere a scrisului de mana. Pretul sau? 199.99 dolari, cel putin in oferta celor de la ThinkGeek.

Sursa: Gadget Zone

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×