Neon 7 Mini, cel mai mic telefon cu touchscreen din lume?

6.174 ori
<b>Neon 7 Mini, cel mai mic telefon cu touchscreen din lume?</b>Telefoanele de mici dimensiuni nu sunt privite cu ochi buni de catre pasionatii de smartphone-uri, de vreme ce sub carcasa lor nu se afla de obicei dotari impresionante. Stereotipul este gata de a se schimba prin intermediul minusculului Neon 7 Mini....

Telefoanele de mici dimensiuni nu sunt privite cu ochi buni de catre pasionatii de smartphone-uri, de vreme ce sub carcasa lor nu se afla de obicei dotari impresionante. Stereotipul este gata de a se schimba prin intermediul minusculului Neon 7 Mini.

Acest handset masoara doar 95 x 42 x 11 mm, nefiind cel mai mic din lume, dar fiind totusi foarte bine dotat. Pe lista sa de specificatii se afla un display touchscreen cu diagonala de 1.9 inch, o camera de 1.3 megapixeli (si webcam) si taste navigationale, care vor detecta caldura si vor straluci la atingerea utilizatorului.

Display-ul handsetului nu permite vizualizarea clipurilor video, dupa cum v-ati dat seama probabil, dar ne vom consola cu MP3 playerul sau incorporat. De asemenea, Neon 7 Mini suporta carduri de memorie T-Flash si conectivitate GSM (850/1800/1900 MHz). Handsetul soseste si cu Bluetooth Stereo, suport POP/IMAP, SMS si WAP, dar si sistem de recunoastere a scrisului de mana. Pretul sau? 199.99 dolari, cel putin in oferta celor de la ThinkGeek.

Sursa: Gadget Zone

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×