Telefonul concept REI soseste cu o interfata originala, stil iPhone

1.519 ori
<b>Telefonul concept REI soseste cu o interfata originala, stil iPhone</b>Telefonul mobil REI este un design conceptual care apartine lui Feng Xun si reprezinta un exemplu excelent de smartphone dotat cu touchscreen, care seamana cu iPhone, dar reuseste si sa aduca inovatii la capitolul interfata. Admirati conceptul in actiune...

Telefonul mobil REI este un design conceptual care apartine lui Feng Xun si reprezinta un exemplu excelent de smartphone dotat cu touchscreen, care seamana cu iPhone, dar reuseste si sa aduca inovatii la capitolul interfata. Admirati conceptul in actiune intr-un clip de prezentare, la care veti fi transportati dupa ce veti da click pe imaginea urmatoare:

REI este definit de 3 notiuni: "Respect. Emotion. Individual" si soseste cu o tastatura virtuala QWERTY care poate fi utilizata in mod standard sau in mod landscape. Dupa cum puteti observa si in clipul atasat articolului, handsetul suporta o modalitate destul de user-friendly de a face poze, un alt feature care il depaseste pe cel omolog al lui iPhone.

Telefonul prezinta un buton Home, ca si iPhone, iar designul sau aminteste mai degraba de Philips X800, decat de terminalul mobil produs de Apple. Ramane de vazut carei companii ii va vinde Feng Xun acest design, dupa ce telefonul a fost deja admirat in actiune, cel putin virtual.

Clip:

Sirsa: Concept Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×