NetCamp 2012 - locul de Întâlnire al antreprenorilor din zona de mobile și web

753 ori
<b>NetCamp 2012 - locul de Întâlnire al antreprenorilor din zona de mobile și web</b>Pot spune că am vechime în ce înseamnă NetCamp. Este a șasea ediție și la NetCamp 2010 și 2011 am fost în sala de la JW Marriott, am intrat în contact cu cele mai noi tendințe în social media și antreprenoriat web. &nbsp; Pe 2012 se adaugă o...

Pot spune că am vechime în ce înseamnă NetCamp. Este a șasea ediție și la NetCamp 2010 și 2011 am fost în sala de la JW Marriott, am intrat în contact cu cele mai noi tendințe în social media și antreprenoriat web.

Pe 2012 se adaugă o componentă puternică de mobile. Știți că sunt peste 700.000 de aplicații în Google Play sau în App Store, peste 100.000 în Nokia Store și Windows Phone 7 Marketplace. Cheia unui sistem de operare mobil reușit se leagă de aplicațiile existente, de implicarea dezvoltatorilor de aplicații. Microsoft, spre exemplu, trage tare spre a forma o comunitate cât mai puternică în jurul Windows 8 / Windows RT / Windows Phone 8.

NetCamp 2012 vă dă ocazia să participați la seminarii, dezbateri, conferințe. Să vedeți care ar fi rețeta succesului, de ce ar fi nevoie spre a putea dezvolta o aplicație, de a vedea studii de caz locale și internaționale.

"Ne plac intotdeauna succesele de rasunet international, insa cel mai adesea gasim inspiratia si motivatia in cei de langa noi. De la aceasta idee am pornit, sa oferim bune practici si exemple palpabile si aplicabile. Vad ca deja romanii nu mai viseaza sa faca un nou Google ori un nou Facebook si se indreapta spre proiecte care rezolva sau raspund unor probleme. Ne bucuram ca avem alaturi de noi companii mari si puternice care au inteles ca prin educatie si emulatie, comunitatea noastra va creste. Cu ajutorul resurselor lor oferim gratuit acest eveniment", a declarat Cristian Manafu, initiatorul NetCamp.

NetCamp 2012 se bucură de susținerea: Nokia, Microsoft, Vodafone, Ursus Breweries și Simplus.

La NetCamp 2012 dați de următoarele ședințe distincte:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mobile Demo Zone - zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

Ne vedem la NetCamp 2012?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×