New York Times anunta ca telefonul Google Android va sosi in curand

1.146 ori
<b>New York Times anunta ca telefonul Google Android va sosi in curand</b>Celebra publicatie New York Times citeaza surse din cadrul operatorului T-Mobile, fara a le numi, anuntand ca vor lansa un telefon HTC Android in septembrie. Intre timp putem admira terminalul in actiune intr-un clip video scapat de curand pe Internet:...

Celebra publicatie New York Times citeaza surse din cadrul operatorului T-Mobile, fara a le numi, anuntand ca vor lansa un telefon HTC Android in septembrie. Intre timp putem admira terminalul in actiune intr-un clip video scapat de curand pe Internet:

Vestea vine dupa ce aflam ca e posibil ca handsetul Android sa intarzie, din cauza unor probleme in procesul de dezvoltare software. Google a insistat asupra faptului ca vom vedea un smartphone ruland Android pe piata pana la finalul lui 2008, in ciuda zvonurilor legate de o amanare. In cel mai bun caz ne asteptam sa vedem un HTC Android in octombrie, dar o lansare in septembrie, aproape simultan cu Sony Ericsson XPERIA X1 ar face lucrurile foarte interesante pe piata smartphone-urilor.

New York Times afirma ca Google si T-Mobile doresc sa profite de perioada care preceda sarbatorile de iarna, lansand terminalul inaintea acestora. Acelasi telefon HTC Dream este mentionat si se pare ca el va fi primul dotat cu Android care va sosi pe piata. Se pare ca T-Mobile, HTC si Google asteapta certificarea FCC inainte de a anunta telefonul oficial. Nici una dintre companii nu a dorit sa comenteze in legatura cu aceste zvonuri si asta in vreme ce Wall Street Journal si MSNBC dau drept sigura o lansare a handsetului in 2009.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×