Samsung T919 Tocco soseste prin T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.421 ori
<b>Samsung T919 Tocco soseste prin T-Mobile</b>Ultimele zvonuri branduite Samsung anunta faptul ca telefonul T919 Tocco va sosi in curand prin operatorul T-Mobile. Avem de-a face cu un terminal dotat cu touchscreen, capabil sa opereze in banda WCDMA de 1700 MHz. Pe lista sa de specificatii se afla o...

Ultimele zvonuri branduite Samsung anunta faptul ca telefonul T919 Tocco va sosi in curand prin operatorul T-Mobile. Avem de-a face cu un terminal dotat cu touchscreen, capabil sa opereze in banda WCDMA de 1700 MHz.

Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 5 megapixeli, dar si una secundara pentru videoconvorbiri, GPS cu suport pentru comanda vocala si streaming video. De asemenea descoperim si o functie pe care am vazut-o destul de rar (daca nu deloc) pe lista de specificatii a telefoanelor mobile: soneria video.

In plus, T919 Tocco include un slot pentru carduri de memorie microSDHC, o carcasa de aluminiu si suport pentru clienti de email. Nu stim inca daca handsetul va suporta conectivitate WiFi, dar deocamdata telefonul Samsung ramane la nivel de zvon, pana la o confirmare oficiala din partea producatorului sau a operatorului T-Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×