Nexus 5 (2015) primește o randare pe baza scăpărilor din ultimul timp (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.489 ori
<b>Nexus 5 (2015) primește o randare pe baza scăpărilor din ultimul timp (Video)</b>Preț de c&acirc;teva zile am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări și imagini cu husele pregătite pentru Nexus 5 (2015), accesorii ce ne dezvăluiau prezența unui spate relativ ciudat la prima vedere. Pe baza acestor scăpări,...

Preț de câteva zile am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări și imagini cu husele pregătite pentru Nexus 5 (2015), accesorii ce ne dezvăluiau prezența unui spate relativ ciudat la prima vedere. Pe baza acestor scăpări, artistul grafic Jermaine Smit a creat o randare 3D a telefonului ce poate fi văzută mai jos.

Acesta a preluat ideea potrivit căreia noul telefon va adopta o cameră foto duală, ceva în genul lui HTC One M8. Vedem cum în partea din stânga a camerei foto a fost plasat și un scanner de amprente, modul despre care se vehicula anterior că urmează a fi integrat pe Nexus 5 (2015).

Jermaine crede că noul Nexus va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM DDR4, 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Ne putem aștepta și la un senzor frontal de 5 megapixeli numai bun pentru selfie-uri.

De asemenea, Nexus 5 (2015) se va număra printre acele terminale cu port USB Type-C de pe piață. Din punct de vedere al design-ului imaginat de către Jermain, ne putem da seama cu ușurință de o oarecare inspirație din vechile modele lansate de Google pe piață, ca și Galaxy Nexus, telefonul cu margini rotunjite lansat în 2011.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×