Nexus 5 (2015) primește o randare pe baza scăpărilor din ultimul timp (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.503 ori
<b>Nexus 5 (2015) primește o randare pe baza scăpărilor din ultimul timp (Video)</b>Preț de c&acirc;teva zile am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări și imagini cu husele pregătite pentru Nexus 5 (2015), accesorii ce ne dezvăluiau prezența unui spate relativ ciudat la prima vedere. Pe baza acestor scăpări,...

Preț de câteva zile am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unor randări și imagini cu husele pregătite pentru Nexus 5 (2015), accesorii ce ne dezvăluiau prezența unui spate relativ ciudat la prima vedere. Pe baza acestor scăpări, artistul grafic Jermaine Smit a creat o randare 3D a telefonului ce poate fi văzută mai jos.

Acesta a preluat ideea potrivit căreia noul telefon va adopta o cameră foto duală, ceva în genul lui HTC One M8. Vedem cum în partea din stânga a camerei foto a fost plasat și un scanner de amprente, modul despre care se vehicula anterior că urmează a fi integrat pe Nexus 5 (2015).

Jermaine crede că noul Nexus va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM DDR4, 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Ne putem aștepta și la un senzor frontal de 5 megapixeli numai bun pentru selfie-uri.

De asemenea, Nexus 5 (2015) se va număra printre acele terminale cu port USB Type-C de pe piață. Din punct de vedere al design-ului imaginat de către Jermain, ne putem da seama cu ușurință de o oarecare inspirație din vechile modele lansate de Google pe piață, ca și Galaxy Nexus, telefonul cu margini rotunjite lansat în 2011.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×