Un prototip Huawei Mate 8 apare într-un scurt hands-on; telefonul ar putea sosi la IFA sub numele Mate 7 Plus

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.320 ori
<b>Un prototip Huawei Mate 8 apare într-un scurt hands-on; telefonul ar putea sosi la IFA sub numele Mate 7 Plus</b>Deși inițial ne așteptam ca anul acesta &icirc;n cadrul t&acirc;rgului IFA 2015 să &icirc;l vedem pe Huawei Mate 8, ulterior am descoperit faptul că modelul &icirc;n cauză va fi anunțat abia anul viitor. Totuși, compania chineză ne pregătește o...

Deși inițial ne așteptam ca anul acesta în cadrul târgului IFA 2015 să îl vedem pe Huawei Mate 8, ulterior am descoperit faptul că modelul în cauză va fi anunțat abia anul viitor. Totuși, compania chineză ne pregătește o lansare pentru data de 2 septembrie la IFA, zi în care l-am putea vedea în schimb pe Mate 7 Plus.

Așa cum ne putem da seama și din denumirea sa, vom avea parte de o ediție ceva mai performantă a lui Mate 7. Astăzi, prin intermediul unei surse de origine chineză avem la dispoziție un scurt clip hands-on cu un prototip Huawei Mate 8, sau mai bine zis cu Mate 7 Plus. Acest nou phablet de 6 inch vine îmbrăcat într-o carcasă uni-body metalică ce păstrează design-ul modelului actual.


Potrivit zvonurilor ce tot circulă în presă în ultimul timp, Huawei Mate 7 Plus va aduce un display Quad HD de 6 inch, un procesor HiSilicon Kirin 950, 3 sau 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și desigur un scanner de amprente amplasat ca și până acum pe partea din spate sub senzorul foto.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×