Nexus 5 surprins rulând Sailfish OS destul de fluid (Video)

861 ori
<b>Nexus 5 surprins rulând Sailfish OS destul de fluid (Video)</b>Telefoanele Nexus sunt excelente pentru a testa software pe ele, mai ales că am văzut deja rulând Ubuntu Touch pe ele, iar acum și Sailfish OS își face apariția pe aceste device-uri. Platformă a fost portata de către Siteshwar Vashish cu ajutorul...

Telefoanele Nexus sunt excelente pentru a testa software pe ele, mai ales că am văzut deja rulând Ubuntu Touch pe ele, iar acum și Sailfish OS își face apariția pe aceste device-uri. Platformă a fost portata de către Siteshwar Vashish cu ajutorul lui Martin Brook.

​

Martin este dezvoltatorul care a portat Sailfish OS și pe Nexus One, iar imaginea acestui OS a fost flashuita pentru Nexus 4 și Galaxy S3 inițial. Vă reamintesc că Sailfish este realizarea companiei Jolla, formată din echipa care a plecat de la Nokia și a lucrat cu ceva vreme în urmă la MeeGo. Proiecte că WebOS, Sailfish sau Ubuntu Touch vor fi mereu respectate de hackeri și dezvoltatori, deoarece deși nu au în spate susținerea unui Tizen sau Firefox OS, arată excelent și propun experiențe noi.

Din păcate dacă nici BlackBerry OS 10 nu a reușit să se impună, deși avea câteva idei bune, ce speranță avem pentru aceste proiecte indie? Din câte știu Sailfish e capabil să ruleze aplicații Android, deci nu e de mirare că vedem iconuri tipice Android și în acest clip, pe Sailfish OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×