Orange anunță disponibilitatea lui iPhone 6 și a lui iPhone 6 Plus Începând cu 31 octombrie

1.046 ori
<b>Orange anunță disponibilitatea lui iPhone 6 și a lui iPhone 6 Plus Începând cu 31 octombrie</b>După ce aseară, atât Vodafone, cât și Telekom anunțau faptul că noile telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile începând cu data de 31 octombrie în magazine, iată că astăzi și cei de la Orange ne aduce acest lucru la...

După ce aseară, atât Vodafone, cât și Telekom anunțau faptul că noile telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile începând cu data de 31 octombrie în magazine, iată că astăzi și cei de la Orange ne aduce acest lucru la cunoștiință prin intermediul unui comunicat de presă.

Aflăm că operatorul portocaliu va demara și un program de precomenzi începând din data de 24 octombrie pe site-ul orange.ro, dată la care vom putea vedea și eventualele prețuri pe care le vor avea cele două noi produse lansate oficial în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe 9 septembrie.

Odată ajunse în stocurile operatorilor, vom putea alege un iPhone 6 împreună cu un abonament, moment în care prețul pe care îl vom plăti inițial va fi unul mai mic, urmând ca ulterior să ne asumăm plata unei taxe lunare. Care este alegerea voastră, telefon la liber sau la abonament?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×