Nexus 7 primește versiune 3G, s-a mai dus un avantaj al lui iPad Mini

Autor:  | Publicat în:  Google 1.177 ori
<b>Nexus 7 primește versiune 3G, s-a mai dus un avantaj al lui iPad Mini</b>Atunci când iPad Mini a fost anunțat oficial, unul dintre aspectele lăudate că ar fi în plus față de Nexus 7 era conectivitatea mobila. Ei bine, acum o listare a unui presupus Nexus 7 3G la autoritatea FCC ne arată că Google și ASUS sunt gata...

Atunci când iPad Mini a fost anunțat oficial, unul dintre aspectele lăudate că ar fi în plus față de Nexus 7 era conectivitatea mobila. Ei bine, acum o listare a unui presupus Nexus 7 3G la autoritatea FCC ne arată că Google și ASUS sunt gata să se ia la trântă cu gigantul din Cupertino, oferind o variantă upgradata de Nexus 7.

știm că Google are un eveniment programat pentru 29 octombrie, adică luni și mă aștept la o prezentare specială aici, atât a unor noi telefoane Nexus, cât și a tabletei Samsung Nexus 10, dacă se poate, plus un Nexus 7 3G și de 32 GB. Acest din urmă model a fost vândut deja către 2 clienți norocoși, unul din Japonia și unul SUA, aparent din greșeală și la același preț cu un model de 16 GB. Revenind la scăparea de la FCC ea atestă existența unei tablete ME370TG, adică exact numele de cod al lui Nexus 7, plus particula "G" la final, semn al conectivității 3G.

Ar fi interesant ca modelul 3G să aibă din start 32 GB, iar la un preț de 250 de dolari să zicem ar fi un killer pe piața din SUA. Va fi interesant de văzut și la ce preț va veni tableta în noua versiune la noi și eventual dacă va veni cu Android 4.2 preinstalat.

Nexus 7 primește versiune 3G, s-a mai dus un avantaj al lui iPad Mini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×