Nexus 9 primește un prim hands-on video; acesta obține un scor de peste 54.000 puncte În AnTuTu

2.009 ori
<b>Nexus 9 primește un prim hands-on video; acesta obține un scor de peste 54.000 puncte În AnTuTu</b>Dacă luna septembrie s-a dovedit a fi una plină de lansări cu ocazia IFA 2014, iată că nici octombrie nu face excepție mai ales atunci când vine vorba de tablete. Astfel, în ultimele 2 zile au fost anunțate 3 noi tablete de top printre care se...

Dacă luna septembrie s-a dovedit a fi una plină de lansări cu ocazia IFA 2014, iată că nici octombrie nu face excepție mai ales atunci când vine vorba de tablete. Astfel, în ultimele 2 zile au fost anunțate 3 noi tablete de top printre care se numără și HTC Nexus 9, device pe care îl putem vedea astăzi într-un prim video hands-on.

Aflăm că acest video a fost realizat de către cei de la VnReview, site din Vietnam ce a primit un model Nexus 9 de teste. Din punct de vedere al dimensiunilor, această noua tabletă măsoară 7.9 mm în grosime și cântărește 430 grame, mărimi despre care sursa în cauză afirmă faptul că o fac foarte ușor de folosit pentru o durată lungă de timp.

Astfel, în timp ce marginile laterale sunt foarte subțiri, cele regăsite sub display, respectiv deasupra acestuia sunt ceva mai mari, lucru care ajută la un grip mai bun atunci când ținem tableta în mod landscape.

Tot la capitolul design, observăm cele două difuzoare stereo frontale care oferă o calitate audio similară cu cele BoomSound de pe smartphone-urile HTC, cât și o un bliț LED însoțit de o cameră foto de mari dimensiuni în comparație cu cele actuale regăsite pe tablete. De asemenea, cei de la VnReview au testat tableta și în cadrul testului benchmark AnTuTu, aceasta oferind un scor de peste 54.000 puncte.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×