John Sculley, fost CEO Apple vede Google ca următoarea revelație În tech și nu Apple

Autor:  | Publicat în:  Opinii 898 ori
<b>John Sculley, fost CEO Apple vede Google ca următoarea revelație În tech și nu Apple</b>Era de așteptat ca John Sculley să le poarte pică celor de la Apple, deoarece a fost dat afară din conducerea companiei de către aprigul Steve Jobs. în aceste zile Sculley face niște declarații laudative la adresa Google, afirmând că aceștia au...

Era de așteptat ca John Sculley să le poarte pică celor de la Apple, deoarece a fost dat afară din conducerea companiei de către aprigul Steve Jobs. în aceste zile Sculley face niște declarații laudative la adresa Google, afirmând că aceștia au șanse mai mari să prezinte următorul "boom" tehnologic, în comparație cu Apple.

​

Sculley a fost șeful celor de la Pepsi cu zeci de ani în urmă, fiind apoi CEO Apple atunci când Jobs era considerat prea imatur pentru această poziție. Din cauza lui Sculley Jobs a fost scos din organigrama Apple, deși fondase compania. Același Sculley aproape că a dus Apple la faliment, până ce a revenit Steve Jobs cu inspirația sa. John Sculley a avut și lucruri bune de spus despre Apple într-un interviu recent.

El a declarat că iPhone 6 este un "compliment" pentru Tim Cook și o continuare a moștenirii lui Steve Jobs de a nu face compromisuri legate de produse. Totuși, Apple nu mai este capabilă de inovație, conform aceluiași fost CEO. Sculley a vorbit despre laboratoarele Google, unde sunt elaborate tehnologii cu adevărat futuriste și inovatoare, de la mașini care se conduc singure, la Internetul viitorului și chiar călătorii spațiale.

Tot în interviu acest fost oficial Apple a declarat că și antreprenorii trebuie să vină cu idei strălucite, nu doar companiile. Cum vi se par declarațiile lui John Sculley?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×