iPhone HD soseste pe 22 iunie, cu ecran de 960 x 640 pixeli; curand si prin Verizon

1.358 ori
<b>iPhone HD soseste pe 22 iunie, cu ecran de 960 x 640 pixeli; curand si prin Verizon</b>Bomba zilei vine de la Wall Street Journal, care afirma ca a stat de vorba cu surse apropiate de Apple, afland astfel ca noua generatie de iPhone-uri va fi fabricata de catre Pegatron Technology, o filiala a celor de la Asus. Mai aflam si ca noul model va...

Bomba zilei vine de la Wall Street Journal, care afirma ca a stat de vorba cu surse apropiate de Apple, afland astfel ca noua generatie de iPhone-uri va fi fabricata de catre Pegatron Technology, o filiala a celor de la Asus. Mai aflam si ca noul model va sosi pe piata in iunie, iar daca doriti mai multe detalii, le veti descoperi in randurile urmatoare.

Aparent, handsetul va fi disponibil in SUA nu doar prin operatorul AT&T, ci si prin Verizon, ultimul lansand terminalul in luna septembrie si oferindu-l in varianta CDMA. Versiunea GSM/HSPA va fi fabricata de catre Hon Hai Precision (cunoscut si drept Foxconn), producatorul modelelor iPhone create pana acum.

Articolul din Wall Street Journal nu ofera prea multe detalii, dar Engadget afirma ca varianta GSM a noului iPhone ar putea purta numele de iPhone HD si nu iPhone 4G, asa cum am fi banuit. Data de 22 iunie este anuntata de catre acelasi blog tech, iar site-ul Daring Fireball mentioneaza si prezenta unui display cu rezolutie de 960 x 640 pixeli pe noul telefon, impreuna cu o camera frontala si suport pentru multitasking.

Putem presupune ca o astfel de rezolutie nu este suportata pe acelasi ecran de 3.5 inchi de pana acum, astfel ca iPhone HD ar putea incorpora un display de 3.7 sau chiar 4 inchi. Va fi interesant sa asistam la duelul operatorilor americani, AT&T pierzand pentru prima oara exclusivitatea pentru iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×