Nexus S de lux, acum prin personalizarea Mobiado: aur curat!

1.477 ori
<b>Nexus S de lux, acum prin personalizarea Mobiado: aur curat!</b>E una să achiziționezi un terminal arătos cu un sistem de operare de nouă generație și alta să găsești același model într-o variantă aurită și cu bijuterii. Evident, e o chestiune de gust, de portofel și de cercurile în care te învârți,...

E una să achiziționezi un terminal arătos cu un sistem de operare de nouă generație și alta să găsești același model într-o variantă aurită și cu bijuterii. Evident, e o chestiune de gust, de portofel și de cercurile în care te învârți, doar nu îți vei lăsa un Vertu la shaormerie pe masă, când te duci la baie, nu-i așa?

Dar să trecem la terminalul din imagini și anume Mobiado Grand Touch, adică un Samsung Google Nexus S împodobit cu eleganță. Avem de-a face cu un device cu Android 2.3 Gingerbread, un procesor de 1 GHz și un display AMOLED, deci toate specificațiile de bază au fost păstrate. Acest telefon este disponibil în câteva variante diferite, precum Grand Touch CNC, cu un exterior din aluminiu ultraușor (folosit în aeronautică), sau o altă versiune împodobită cu aur și alamă.

Varianta Grand Touch GCB va include fie aur roșiatic fie aurul tipic de culoare galbenă. Partea din spate a smarpthone-ului este fabricată cu ajutorul a două bucăți de cristal de safir îmbinate într-un unghi special, care conferă unicitate terminalului. Prețul acestui produs de lux nu este foarte clar încă, dar estimările se învârt în jurul a 5000 de euro.

 Nexus S de lux, acum prin personalizarea Mobiado: aur curat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×