Yahoo Phone există! Sosește luna viitoare În Japonia cu... Google Android drept OS

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.180 ori
<b>Yahoo Phone există! Sosește luna viitoare În Japonia cu... Google Android drept OS</b>Ironia ironiilor este să vezi un telefon Yahoo cu sistem de operare Google... vorbim aici despre acest Yahoo Phone pe care îl vedeți în imagine și care va sosi pe piața japoneză luna viitoare. Trebuie totuși să aflați un aspect: Yahoo este cel...

Ironia ironiilor este să vezi un telefon Yahoo cu sistem de operare Google... vorbim aici despre acest Yahoo Phone pe care îl vedeți în imagine și care va sosi pe piața japoneză luna viitoare. Trebuie totuși să aflați un aspect: Yahoo este cel mai vizitat site din Japonia, de aici și telefonul dedicat.

Un factor important este și faptul că SoftBank, al treilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din Japonia este un acționar important Yahoo. Totul începe să se lege... dar totuși, de ce Android?! Oare pentru că OS-ul este foarte popular în țara de baștină a Toshiba, Fujitsu și Sharp? în ce privește hardware-ul terminalului, avem aici de-a face cu un smartphone Sharp, cu Android 2.3, display LCD de 4 inchi (rezoluție qHD), camera de 8 megapixeli, Bluetooth 3.0, WiFi, slot microSD și funcție de portofel electronic.

Practic, acest model este un Sharp Aquos 009SH rebranduit pentru Yahoo... Toate aplicațiile și serviciile Android pentru Yahoo vor fi deja preinstalate pe terminal, de la Yahoo Japan Home, la Yahoo Japan Auctions, un calendar, dicționar și multe altele. Rețineți că smartphone-ul va debuta luna viitoare, iar cumpărătorii săi care sunt abonați SoftBank devin utilizatori premium Yahoo Japonia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×