Ni se pregătește ceva: Samsung obține trademark-ul pentru Galaxy Axiom, Galaxy Awaken, Galaxy Heir și Rite (smartphone-uri)

1.057 ori
<b>Ni se pregătește ceva: Samsung obține trademark-ul pentru Galaxy Axiom, Galaxy Awaken, Galaxy Heir și Rite (smartphone-uri)</b>Mai sunt doar câteva zile până la Mobile World Congress 2012 și printre cele mai așteptate evenimente se număra debutul de noi produse Samsung la standul companiei. Se zvonește că am putea vedea un Samsung Galaxy S II Plus, o tabletă quad core,...

Mai sunt doar câteva zile până la Mobile World Congress 2012 și printre cele mai așteptate evenimente se număra debutul de noi produse Samsung la standul companiei. Se zvonește că am putea vedea un Samsung Galaxy S II Plus, o tabletă quad core, poate și un nou Galaxy Note. Până să aflăm ce este real și ce zvon, avem o informație că producătorul sud-coreean ar fi obținut trademark-ul pentru câteva nume de smartphone-uri.

Este vorba despre Galaxy Awaken, Galaxy Heir, Galaxy Rite și Galaxy Axiom. Toate acestea reprezintă "telefoane mobile; smartphone-uri" conform documentelor oficiale și dacă ne luăm după faptul că fac parte din seria Galaxy ele sunt handseturi Android cu siguranță. Din păcate nu avem și vreo informație despre specificațiile lor, deci putem doar specula. Aceste nume suna mai degrabă ca niște brandinguri americane decât europene, deci e posibil să fie diferite pe continentul nostru. și reciproca se aplică, deci dacă numele sunt folosite la noi, atunci americanii au parte de rebranding.

Probabil vă amintiți că în State Samsung Galaxy S II era la un moment dat cunoscut sub 4 nume diferite, în funcție de operatorul care îl vindea. Pentru cei care încă spera la un Galaxy S III anunțat la MWC 2012, aflați că în urmă cu două săptămâni Samsung a anunțat oficial că nu va aduce un Galaxy S III la MWC și că nu avea nici măcar o conferință oficială, ci doar prezentări la stand pentru produse. Care dintre aceste nume va suna mai bine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×