HTC One X În prima fotografie de presă!

1.448 ori
<b>HTC One X În prima fotografie de presă!</b>HTC One X, cunoscut până acum și ca HTC Edge sau Endeavor va fi probabil cel mai performant telefon HTC din prima jumătate a acestui an. Până acum am avut parte doar de scurgeri de informații cu privire la specificațiile sale și iată că în...

HTC One X, cunoscut până acum și ca HTC Edge sau Endeavor va fi probabil cel mai performant telefon HTC din prima jumătate a acestui an. Până acum am avut parte doar de scurgeri de informații cu privire la specificațiile sale și iată că în sfârșit vedem și o imagine oficială cu device-ul, obținută de Pocketnow.

Vă reamintesc că acest smartphone ce va fi prezentat în Barcelona vine cu un display touch de 4.7 inch, cu rezoluție 720p și va fi prezentat împreună cu modelele One S și One V. Acesta fiind un vârf de gama, vom fi cu ochii pe el în următoarele luni, mai ales că e primul model quad core de la HTC și unul dintre primele terminale ale companiei cu Android 4.0 preinstalat. în plus, acest model va aduce și HTC Sense 4.0 drept interfață, cu toate imbunatatirile pe care le presupune acest UI.

Despre HTC One X mai știm că se va folosi de un CPU Tegra 3 la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră de 8 megapixeli cu filmare 1080p, camera frontală de 1.3 megapixeli și HSPA+. Bateria sa va fi de 1800 mAh și vom avea la dispoziție și Bluetooth 4.0 și WiFi a/b/g/n. Numărătoarea inversă pentru MWC 2012 a început... tu ce faci la finalul acesta de săptămână? Fii cu ochii pe Mobilissimo.ro pe 26, 27 și 28 februarie pentru noutăți!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×