Întoarcerea lui RAZR - Motorola ar putea pregăti un nou Droid cu look de RAZR, Slimline?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.358 ori
<b>Întoarcerea lui RAZR - Motorola ar putea pregăti un nou Droid cu look de RAZR, Slimline?</b>Una dintre cele mai mari pierderi Motorola din ultimii ani a fost seria de telefoane RAZR, la care producătorul american a renunțat destul de rapid, în ciuda succesului său și a marketingului intensiv din jurul său. Ei bine, se pare că RAZR se va...

Una dintre cele mai mari pierderi Motorola din ultimii ani a fost seria de telefoane RAZR, la care producătorul american a renunțat destul de rapid, în ciuda succesului său și a marketingului intensiv din jurul său. Ei bine, se pare că RAZR se va întoarce, în tandem cu seria Droid.

Informațiile vin de la Pocketnow, care au descoperit date EXIF ale unei fotografii realizate cu un anume Motorola Droid RAZR. Ce înseamnă acest lucru? Performanța și dotările unui Droid combinate cu designul ultra-slim și elegant al unui RAZR, plus o cameră destul de performantă. Rezultatul va fi un telefon Android de nouă generație, care conform zvonurilor ar putea purta numele (de cod) Slimline.

Acest Motorola Slimline a fost recent descoperit într-o serie de screenshoturi ale noului site Motorola, care au fost date rapid jos după ce scăparea a fost descoperită. Având în vedere că a trecut ceva timp de la ultimul RAZR, oare suntem pregătiți pentru a primi din nou cu brațele deschise această serie? Personal, cunosc destui oameni care au încă un telefon de acest gen și îi adoră designul... deci există speranță.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×