Noi capturi de ecran din BlackBerry 10 OS: interfață curată, bine organizată, noi iconuri arătoase

1.619 ori
<b>Noi capturi de ecran din BlackBerry 10 OS: interfață curată, bine organizată, noi iconuri arătoase</b>De câteva zile am avut parte de numeroase scurgeri de informații legate de BlackBerry 10 OS, fie cu fotografii ale terminalelor care rulează platforma, fie pur și simplu capturi de ecran. Ele vin de la un forum vietnamez, Tihn Te, care acum oferă...

De câteva zile am avut parte de numeroase scurgeri de informații legate de BlackBerry 10 OS, fie cu fotografii ale terminalelor care rulează platforma, fie pur și simplu capturi de ecran. Ele vin de la un forum vietnamez, Tihn Te, care acum oferă capturi de ecran noi din BB 10 OS, pe care le puteți admira mai jos.

Screenshoturile prezintă o combinație între sistemul de operare în sine și interfața unor aplicații de socializare, printre care și Facebook și Foursquare. Acestea din urmă seamănă cu variantele de pe Android și putem arunca o privire și asupra lui BlackBerry Hub și a meniului BBM. Organizarea conținuturilor, aplicațiilor și iconurilor este aerisita și foarte clară, iar experiența pare user-friendly. Opțiunile sunt accesate printr-o bară laterală, iar notificările își fac apariția în același mod, cu iconuri cu cifre pentru fiecare notificare, cum ar fi mesaje pe Facebook sau apeluri ratate.

BlackBerry 10

E interesant că printre capturi se afla o aplicație de căutare vocală, care amintește ușor de Siri. Vă reamintesc că RIM va lansa BlackBerry 10 OS pe 30 ianuarie 2013 și atunci vom afla absolut toate detaliile despre noul OS. Mi se pare foarte arătos sistemul de foldere al platformei și se pare că interfața e bazată foarte mult pe swipe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×