Mobiledirect.ro pregătește un Black Friday cu mii de articole la promoție și reduceri de până la 40%

1.351 ori
<b>Mobiledirect.ro pregătește un Black Friday cu mii de articole la promoție și reduceri de până la 40%</b>Mobiledirect.ro se pregătește de Black Friday, care va aduce în oferta acestui retailer numeroase promoții și articole oferite la reducere. Peste 3000 de produse vor avea discount și reducerile ajung până la 40% în limita stocului. &nbsp; Aflați...

Mobiledirect.ro se pregătește de Black Friday, care va aduce în oferta acestui retailer numeroase promoții și articole oferite la reducere. Peste 3000 de produse vor avea discount și reducerile ajung până la 40% în limita stocului.

Aflați și că odată cu sosirea perioadei de reduceri, call center-ul Mobiledirect.ro va opera sâmbătă cu program până la 5 și duminica cu program până la 1. Acest retailer este specializat pe huse, accesorii, folii și protecții pentru telefoane mobile și tablete, oferind o varietate impresionantă a acestor produse. în această lună v-am oferit la concurs 4 huse pentru Samsung Galaxy Note 4, printre care și două accesorii Nillkin și două produse originale Samsung, inclusiv faimosul S View Cover.

La final de octombrie vă prezentam și huse colorate pentru iPhone 6, marca Verus sau Case Mate și modele fabricate din gel sau cu protecții metalice laterale. Să nu vă faceți totuși o impresie greșită, căci Mobiledirect.ro nu vinde doar huse, ci și încărcătoare, baterii și cabluri, carduri de memorie și suporți pentru terminale mobile. în plus tot la ei găsiți și căști și boxe portabile de toate mărimile, formele și culorile. Oferta lor e disponibilă aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×