Noi capturi de ecran ne prezintă browserul Project Spartan în acţiune pe telefoane

1.028 ori
<b>Noi capturi de ecran ne prezintă browserul Project Spartan în acţiune pe telefoane</b>Pe măsură ce zvonurile despre "casarea" lui Internet Explorer se &icirc;nmulţesc, apar şi tot mai multe detalii despre Project Spartan. Prezentat succint la evenimentul oficial de debut al lui Windows 10, acest browser are parte de o scăpare astăzi,...

Pe măsură ce zvonurile despre "casarea" lui Internet Explorer se înmulţesc, apar şi tot mai multe detalii despre Project Spartan. Prezentat succint la evenimentul oficial de debut al lui Windows 10, acest browser are parte de o scăpare astăzi, sub formă de capturi de ecran.

Aceste capturi au fost realizate pe terminale mobile, ce rulau Windows 10 în versiunea pentru handseturi. Cei de la WindowsMania.pl au pus mâna pe imagini, care ne prezintă o interfaţă foarte aerisita şi curată. Se merge foarte mult pe gri şi negru din ce vedem şi există şi un Reading List oferit. Avem şi posibilitatea de a partaja o pagină, iar de departe cea mai mare modificare este mutarea barei de adrese sus.

Până acum pe Windows Phone, IE for mobile integra bară de adrese jos. Vedem şi o secţiune numită Hub listata aici, probabil locul unde putem găsi articolele pentru citit offline. Există şi o funcţie de predicţie pentru momentul în care vom accesa pagina următoare, care are rolul de a accelera browsingul prin "Flip Ahead". Cum vi se pare noul browser?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×