Noi componente iPhone 5S ajunse pe web oferă indicii cu privire la scannerul de amprente integrat În handset

1.175 ori
<b>Noi componente iPhone 5S ajunse pe web oferă indicii cu privire la scannerul de amprente integrat În handset</b>E posibil să știm mai multe despre iPhone 5C și 5S decât am știut vreodată despre un iPhone nelansat încă de Apple și cu toate acestea în fiecare zi mai apare o informație nouă. Astăzi dezvoltăm subiectul scannerului de amprente integrat pe...

E posibil să știm mai multe despre iPhone 5C și 5S decât am știut vreodată despre un iPhone nelansat încă de Apple și cu toate acestea în fiecare zi mai apare o informație nouă. Astăzi dezvoltăm subiectul scannerului de amprente integrat pe noul flagship din Cupertino.

știți probabil deja că diferite surse mai mult sau mai puțin oficiale au confirmat faptul că iPhone 5S va avea un mecanism de scanare a amprentelor integrat undeva în zona butonului Home. Acum blogul francez Nowhereelse.fr a inclus și câteva fotografii cu panoul din spate al smartphone-ului. Remarcăm aici și amplasarea componentelor la interior și faptul că multe componente au fost mutate, făcând loc unui presupus scanner pentru amprente.

Noi componente iPhone 5S ajunse pe web oferă indicii cu privire la scannerul de amprente integrat În handset

știm deja că Apple a implementat codul necesar pentru un asemenea mecanism în iOS 7 beta și că au cumpărat compania AuthenTec anul trecut pregătindu-se pentru o astfel de inovație. Schițele publicate de blogul francez indica prezența unei zone goale sub butonul Home, făcând loc pentru conectori și componente în plus. Să fie acesta locașul scannerului pentru amprente?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×