Noi detalii despre firmware-ul Amber și Windows Phone 8 GDR2, descoperite În imagini cu Lumia 925

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.714 ori
<b>Noi detalii despre firmware-ul Amber și Windows Phone 8 GDR2, descoperite În imagini cu Lumia 925</b>Nokia Lumia 925 nu este doar primul model Nokia Lumia cu carcasa metalică, ci și primul handset Windows Phone care va rula varianta WP8 GDR2 cu firmware Amber. Ce presupune acest software de nouă generație nu știm încă, dar avem o vagă idee,...

Nokia Lumia 925 nu este doar primul model Nokia Lumia cu carcasa metalică, ci și primul handset Windows Phone care va rula varianta WP8 GDR2 cu firmware Amber. Ce presupune acest software de nouă generație nu știm încă, dar avem o vagă idee, astăzi cu ceva mai multe detalii datorită capturilor de mai jos.

Telefonul din imagini este Nokia Lumia 925, care vine cu radio FM, suport îmbunătățit pentru podcast și numeroase funcții pe care nu le cunoaștem încă. Toate acestea sunt specifice noului firmware. Amber va aduce și un nou ceas afișat pe ecran, gestul dublu tap pentru a ieși din standby și o îmbunătățire a funcțiilor camerei de pe Lumia.

Nokia Lumia 925, care vine cu radio FM

Funcția Data Sense va fi mai dezvoltată în noul release WP8 GDR2, iar el va activa și funcția radio FM. Data Sense are rolul de monitoriza traficul de date și la ora actuală depinde de operator, doar unii alegând să îl ofere. Vă reamintesc că Nokia Lumia 925 dispune de o carcasă din aluminiu, camera Pureview îmbunătățită și ecran AMOLED de 4.5 inch.

Windows Phone 8 GDR2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×