Noi detalii despre Google Phone

892 ori

Publicatia DigiTimes si-a folosit toate sursele posibile pentru a confirma existenta mult-asteptatului Google Phone, anuntand ca vom vedea cu siguranta un astfel de telefon pe piata cat de curand. Totusi Google mai are de lucru in ce priveste...

Publicatia DigiTimes si-a folosit toate sursele posibile pentru a confirma existenta mult-asteptatului Google Phone, anuntand ca vom vedea cu siguranta un astfel de telefon pe piata cat de curand.

Google Phone

Totusi Google mai are de lucru in ce priveste specificatiile terminalului sau, sistemul de operare, producatorul telefonului si operatorii cu care vor incheia parteneriate. De asemenea cele mai noi zvonuri afirma ca handsetul va dispune de conectivitate 3G si ca va fi lansat candva in prima jumatate a anului viitor. S-a pus si accentul pe faptul ca telefonul va folosi un sistem de operare creat de Google, o miscare care va mai introduce un mare "jucator" in duopolul Windows Mobile si Symbian.

Aflasem anterior ca HTC sau Samsung vor produce acest Google Phone, sau vom vedea chiar 2 versiuni ale telefonului, fiecare creata de cate unul dintre producatorii mentionati anterior. S-a pus in discutie si punerea in vanzare a telefonului la pretul de doar 100 de dolari sau chiar transformarea sa intr-un produs gratuit, sustinut de reclame. Totusi va trebui sa urmarim in continuare declaratiile oficiale ale reprezentantilor Google pentru a afla si o data certa de lansare si eventual acele misterioase specificatii tehnice.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×