Samsung prezinta modelul i780, posibilul urmas al lui BlackJack

1.504 ori
<b>Samsung prezinta modelul i780, posibilul urmas al lui BlackJack</b>Se pare ca telefonul mobil prezentat intr-un articol anterior drept inovator datorita pointerului sau de mouse inclus este chiar Samsung i780, posibilul urmas al lui BlackJack . Modelul SGH-i780 este un terminal mobil care a fost expus in cadrul showului...

Se pare ca telefonul mobil prezentat intr-un articol anterior drept inovator datorita pointerului sau de mouse inclus este chiar Samsung i780, posibilul urmas al lui BlackJack .

Modelul SGH-i780 este un terminal mobil care a fost expus in cadrul showului GITEX desfasurat in Dubai la inceputul acestei luni. De pe lista de specificatii tehnice ale telefonului mentionam includerea sistemului de operare Windows Mobile 6 Professional, WiFi, HSDPA si a unei camere de 2 megapixeli. Acest potential BlackJack 2 este de asemenea dotat cu un GPS si un mouse optic, ceea ce explica prezenta pointerului pe ecran.

HTC a reusit sa creeze si sa foloseasca un sistem similar in cazul terminalului Artemis, dotat cu un trackball. Am aflat ca vom vedea un BlackJack 2 disponibil prin AT&T catre sfarsitul anului si ne intrebam daca handsetul in cauza va fi SGH-i780. Telefonul prezentat anterior ar fi cu siguranta un succesor perfect pentru popularul BlackJack, in special datorita sistemului sau de control, dar si al listei bogate de specificatii tehnice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×