Samsung prezinta modelul i780, posibilul urmas al lui BlackJack

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.443 ori
<b>Samsung prezinta modelul i780, posibilul urmas al lui BlackJack</b>Se pare ca telefonul mobil prezentat intr-un articol anterior drept inovator datorita pointerului sau de mouse inclus este chiar Samsung i780, posibilul urmas al lui BlackJack . Modelul SGH-i780 este un terminal mobil care a fost expus in cadrul showului...

Se pare ca telefonul mobil prezentat intr-un articol anterior drept inovator datorita pointerului sau de mouse inclus este chiar Samsung i780, posibilul urmas al lui BlackJack .

Modelul SGH-i780 este un terminal mobil care a fost expus in cadrul showului GITEX desfasurat in Dubai la inceputul acestei luni. De pe lista de specificatii tehnice ale telefonului mentionam includerea sistemului de operare Windows Mobile 6 Professional, WiFi, HSDPA si a unei camere de 2 megapixeli. Acest potential BlackJack 2 este de asemenea dotat cu un GPS si un mouse optic, ceea ce explica prezenta pointerului pe ecran.

HTC a reusit sa creeze si sa foloseasca un sistem similar in cazul terminalului Artemis, dotat cu un trackball. Am aflat ca vom vedea un BlackJack 2 disponibil prin AT&T catre sfarsitul anului si ne intrebam daca handsetul in cauza va fi SGH-i780. Telefonul prezentat anterior ar fi cu siguranta un succesor perfect pentru popularul BlackJack, in special datorita sistemului sau de control, dar si al listei bogate de specificatii tehnice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×