Un telefon care va va soca!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.378 ori
<b>Un telefon care va va soca!</b>Sunteti ingrijorat/a pentru siguranta personala? In acest caz, va va interesa cu siguranta aceste telefon mobil, sau cel putin simulacru de telefon mobil al carui principal atuu este faptul ca poate elibera 900.000 de volti, respingand orice atacator....

Sunteti ingrijorat/a pentru siguranta personala? In acest caz, va va interesa cu siguranta aceste telefon mobil, sau cel putin simulacru de telefon mobil al carui principal atuu este faptul ca poate elibera 900.000 de volti, respingand orice atacator.

Gadgetul seamana mai degraba cu un taser, una dintre cele mai folosite arme cu curent electric pentru apararea personala. Pretul sau este destul de rezonabil, 40 de lire sterline, iar device-ul poate fi folosit si pe post de lanterna, care functioneaza pe baza de LED de mare putere. Singura problema este ca unele tari europene nu agreeaza astfel de metode de auto-aparare, legislatia impunand un voltaj mai scazut, sau interzicand gadgeturile de acest gen.

Totusi, taser-telefonul este de vanzare pe site-ul www.securitysafetyspy.com, in cazul in care va temeti de aleile intunecate din apropierea locuintei. Un astfel de gadget ne face sa ne intrebam daca cei 900.000 de volti nu ar fi putut fi folositi pentru a crea un telefon a carui baterie sa reziste enorm de mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×