Ce stim pana acum despre iPhone

1.074 ori
<b>Ce stim pana acum despre iPhone</b>Conform unei liste de specificatii tehnice ajunse &ldquo;din greseala&rdquo; pe mana presei, iPhone va avea speakere, microfon, display, locas pentru SIM, memorie interna si va va permite sa efectuati apeluri telefonice. Nu este vorba despre o ironie,...

Conform unei liste de specificatii tehnice ajunse “din greseala” pe mana presei, iPhone va avea speakere, microfon, display, locas pentru SIM, memorie interna si va va permite sa efectuati apeluri telefonice. Nu este vorba despre o ironie, desi stim ca toate trasaturile mentionate anterior se aplica la majoritatea telefoanelor lansate recent.

Aceste specificatii tehnice au venit prin filiera MacRumors, care s-au alaturat curentului frenetic marca iPhone, cu 18 zile inainte de marea lansare. Putem spune ca dorim sa dispara o data toate nelamuririle si speculatiile pe seama terminalului de la Apple, lucru care s-ar putea intampla chiar azi in cadrul Conferintei Mondiale a Developerilor. Aceasta va fi ocazia perfecta pentru ca Steve Jobs sa ia cuvantul si sa dezminta zvonurile cu care am fost bombardati in ultima vreme, in special cele privind defectele telefonului de la Apple.

Iata si o lista a celor mai celebre zvonuri in legatura cu iPhone, aparute recent in presa de specialitate: magazinele AT&T se deschid la miezul noptii si angajeaza forte speciale pentru a stavili multimea, embargo-ul impotriva chipurilor 3G de la Qualcomm va afecta competitorii terminalului de la Apple, compania a patentat un sistem de detectie a interferentelor si iconul misterios de pe ecranul celebrului iPhone este YouTube. Aceleasi zvonuri ne informeaza despre faptul ca iPhone nu include GPS, nu poate trimite MMS-uri, dar si ca este posibil sa vedem o varianta 3G a terminalului pana la finalul anului.

Pana la speechul lui Jobs, ramanem sub imperiul zvonurilor si al curiozitatii, asteptand sa vedem ce surprize ne-au mai pregatit cei de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×