Noi detalii despre telefonul de 14 dolari, din Venezuela

1.126 ori
<b>Noi detalii despre telefonul de 14 dolari, din Venezuela</b>Cu o saptamana in urma, va informam ca presedintele Venezuelei, Hugo Chavez a anuntat lansarea unui telefon de 14 dolari, numit El Vergatario. La acel moment nu aparusera inca imagini cu noul handset, dar iata ca acestea si-a facut intre timp aparitia. Se...

Cu o saptamana in urma, va informam ca presedintele Venezuelei, Hugo Chavez a anuntat lansarea unui telefon de 14 dolari, numit El Vergatario. La acel moment nu aparusera inca imagini cu noul handset, dar iata ca acestea si-a facut intre timp aparitia.

Se pare ca numele terminalului ar inseamna ceva gen "Grozav!", desi la pretul de 14 dolari nu ar trebui sa va asteptati la super-dotari. El Vergatario este primul telefon produs vreodata in Venezuela, printr-un parteneriat dintre guvernul local si investitori internationali, printre care si producatorul chinez ZTE.

Handsetul va sosi cu abonament in America Latina si zona Caraibelor, iar lista sa de specificatii este foarte modesta, ea incluzand playback MP3, radio FM si o camera. Telefonul va putea fi achizitionat incepand cu data de 11 mai.

Sursa: Mobilecrunch.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×