Noi detalii despre Windows Phone 7: sistemul de testare a aplicatiilor

939 ori
<b>Noi detalii despre Windows Phone 7: sistemul de testare a aplicatiilor</b>Microsoft a prezentat recent potentialul sistemului sau mobil de operare, Windows Phone 7, in privinta aplicatiilor care pot fi instalate pe aceasta platforma. Astfel, aflam ca veti putea testa aplicatiile inainte de a le cumpara, iar procesul de...

Microsoft a prezentat recent potentialul sistemului sau mobil de operare, Windows Phone 7, in privinta aplicatiilor care pot fi instalate pe aceasta platforma. Astfel, aflam ca veti putea testa aplicatiile inainte de a le cumpara, iar procesul de achizitie va fi foarte user-friendly.

Spre exemplu, daca testati o aplicatie demo, ea va fi disponibila gratuit si veti trece la varianta full printr-un simplu upgrade. Exista si posibilitatea ca aplicatia pe care o veti instala pe Windows Phone 7 sa fie exact ca varianta full, dar cu anumite limitari (de timp, dati de utilizare, etc) sau reclame mai mult sau mai putin agasante.

API-urile softurilor WP7 sunt foarte flexibile, astfel ca developerii pot opera cu ele fara probleme, in privinta includerii reclamelor si limitarilor. Pocesul de cumparare al aplicatiei nu va mai necesita sa descarcati iar aplicatia, ci pur si simplu sa ii deblocati functiile.

LG windows phone-7-series

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×