Noi detalii extra despre HTC One M9: camera de 20 MP, deschidere F/2.2, lentilă de 27.8 mm şi multe altele!

1.143 ori
<b>Noi detalii extra despre HTC One M9: camera de 20 MP, deschidere F/2.2, lentilă de 27.8 mm şi multe altele!</b>Dacă mai avem de aşteptat p&acirc;nă duminică pentru că HTC One M9 să devină realitate, ei bine leaksterii s-au pus pe treabă şi azi ne oferă detalii ceva mai concrete cu privire la camera acestui nou telefon flagship. Se pare că HTC One M9 va...

Dacă mai avem de aşteptat până duminică pentru că HTC One M9 să devină realitate, ei bine leaksterii s-au pus pe treabă şi azi ne oferă detalii ceva mai concrete cu privire la camera acestui nou telefon flagship. Se pare că HTC One M9 va veni cu o cameră de 20 de megapixeli, cu deschidere F/2.2, conform unei surse de încredere pentru Phone Arena şi Bloomberg.

E vorba despre Roland Quandt şi Ricciolo, care au postat informaţiile pe Twitter. Camera ar folosi un senzor Toshiba şi nu Sony, aşa cum se credea iniţial, iar colaborarea dintre HTC şi Toshiba a apărut în ecuaţie recent, deci e posibil să vedem o cameră de genul. Senzorul camerei măsoară 1/2.4 inch, iar sursa afirma că va fi inclusă şi o lentilă de 27.8 mm.

Ca OS vom avea Android 5.0.2 cu HTC Sense 7.0 aplicat peste, iar procesorul va fi un octa core 64 bit Snapdragon 810, cu 4 core-uri Cortex A57 la 2 GHz şi 4 core-uri Cortex A53 la 1.5 GHz. Oare ce se ascunde în spatele deciziei HTC de a colabora cu Toshiba şi nu cu Sony pentru camera sa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×