Microsoft anunta Windows Marketplace pentru developeri

1.260 ori
<b>Microsoft anunta Windows Marketplace pentru developeri</b>In vreme ce Apple obtine profituri semnificative de pe urma lui iPhone AppStore, care nu are nici macar un an vechime, Microsoft pregateste propriul sau magazin de aplicatii Windows Mobile, cunoscut sub numele de Windows Marketplace. Iata anuntul oficial...

In vreme ce Apple obtine profituri semnificative de pe urma lui iPhone AppStore, care nu are nici macar un an vechime, Microsoft pregateste propriul sau magazin de aplicatii Windows Mobile, cunoscut sub numele de Windows Marketplace. Iata anuntul oficial al acestui serviciu, in clipul video de mai jos:

Lansarea oficiala a lui Windows Marketplace va avea loc peste cateva luni, dar Microsoft a anuntat deja structura sa de plata, in relatia cu developerii. Microsoft afirma ca va taxa cu 99 de dolari pe an fiecare developer care vrea sa lucreze cu aceasta companie, oferindu-i aplicatiile prin Windows Marketplace.

Taxa o imita pe cea de 99 de dolari, pe care Apple o cere in schimbul certificatului digital necesar pentru a posta aplicatii prin AppStore. Totusi, spre deosebire de Apple, Microsoft va taxa cu 99 de dolari fiecare soft Windows Mobile care ajunge pe Windows Marketplace, dar macar va exista o oferta promotionala: 5 publicari gratuite de aplicatii pentru developeri, in restul anului 2009.

Microsoft va obtine 30% din profiturile generate de cumpararea online a softurilor, acelasi procent pe care il retine si Apple de la developerii sai. Aplicatiile gratuite vor continua sa existe, desi va exista problema (si frustrarea) faptului ca un developer poate plati 99 de dolari pentru un program care va fi oferit gratuit si nu va genera profit.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×