Noi fotografii cu componente iPhone 5! Azi panoul de display și mici componente interne

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.593 ori
<b>Noi fotografii cu componente iPhone 5! Azi panoul de display și mici componente interne</b>Nici o săptămână fără o scurgere de informații din China, care să ne prezinte milimetru cu milimetru detalii despre următoarea generație de iPhone. Astăzi vedem imagini cu senzori, butoane și panoul pentru display-ul de 4 inch, despre care s-a...

Nici o săptămână fără o scurgere de informații din China, care să ne prezinte milimetru cu milimetru detalii despre următoarea generație de iPhone. Astăzi vedem imagini cu senzori, butoane și panoul pentru display-ul de 4 inch, despre care s-a vorbit atât de mult în ultima vreme.

Scăparea vine de la site-ul iColorOS și prezintă componente pe care le-am mai văzut până acum, inclusiv stratul protector de sticlă, senzori interni și butoane externe de volum, de exemplu. Cea mai interesantă descoperire este o fâșie subțire de metal, care are rolul de protector pentru spatele ecranului de 4 inch. între timp se pare că iColorOS ar fi picat, deci site-ul avea informații pe care nu ar fi trebuit să pună mâna, sau trafic prea mare.

Noi fotografii cu componente iPhone 5! Azi panoul de display și mici componente interne

Fâșia metalică poate fi folosită pentru a separa ecranul lui iPhone 5 de componentele cu temperatură ridicată, pentru a nu apărea problema că la HTC One X, atunci când lipiciul din zona ecranului se putea topi de la caldura. Recent am văzut și slotul nano SIM al Apple pregătit pentru următorul iPhone, după ce aflam în iunie că autoritatea telecom Europeană a selectat standardul Apple drept cel oficial. A început numărătoarea inversă până pe 12 septembrie, atunci când următorul iPhone ar putea fi prezentat. Așteptați-vă la multe alte scăpări până atunci.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×