Oppo N1 Mini lansat oficial pe piața din Malaezia; sosește la un preț de 384$

705 ori
<b>Oppo N1 Mini lansat oficial pe piața din Malaezia; sosește la un preț de 384$</b>Ajuns acum câteva zile pe piața din India și promovat ca fiind telefonul ce aduce la pachet o cameră foto HD de 24.2 megapixeli, astăzi, Oppo N1 Mini poposește oficial și în Malaezia, lucru ce prezintă dorința companiei de extindere pe mai multe...

Ajuns acum câteva zile pe piața din India și promovat ca fiind telefonul ce aduce la pachet o cameră foto HD de 24.2 megapixeli, astăzi, Oppo N1 Mini poposește oficial și în Malaezia, lucru ce prezintă dorința companiei de extindere pe mai multe piețe.

După cum am aflat anterior, Oppo N1 Mini dispune de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1.6 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, un slot microSD, o baterie de 2.140 mAh și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean peste care este aplicat ColorOS UI.

Oppo N1 Mini lansat oficial pe piața din Malaezia; sosește la un preț de 384$

Pe lângă toate aceste specificații high-end, Oppo N1 Mini impresionează și la capitolul cameră foto unde suntem întâmpinați de un senzor rotativ Sony de 13 megapixeli care prin intermediul unui mod Super Zoom poate realiza fotografii la o calitate de 24 megapixeli. Oppo N1 Mini este disponibil acum în Malaezia pentru suma de 384$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×