Noi fotografii hands on cu Huawei Mate S îl compară cu iPhone 6

1.200 ori
<b>Noi fotografii hands on cu Huawei Mate S îl compară cu iPhone 6</b>Fie ca următorul phablet Huawei se va numi Mate 8 sau Mate S, un lucru e sigur: el va debuta pe 2 septembrie, la IFA 2015. P&acirc;nă atunci mai vedem o serie de fotografii hands on cu noul venit, cam blurate ce-i drept, dar cu avantajul că ele compara...

Fie ca următorul phablet Huawei se va numi Mate 8 sau Mate S, un lucru e sigur: el va debuta pe 2 septembrie, la IFA 2015. Până atunci mai vedem o serie de fotografii hands on cu noul venit, cam blurate ce-i drept, dar cu avantajul că ele compara terminalul cu un iPhone 6.

Observăm aici interfaţa camerei în pur stil Emotion UI, adică minimalist şi cu mult text şi simboluri albe. Mate S este fabricat din metal şi are scannerul de amprente plasat sub camera principală. Senzorii şi camera frontală nu sunt plasaţi cum vedem în randarile din ultimele săptămâni, dar măcar se potrivesc cu imaginile oficiale de la TENAA. Phabletul pare mult mai subţire decât ne aşteptam, totuşi.

Huawei Mate S

Există încă neclarităţi cu privire la identitatea reală a acestui model şi uneori credem că e vorba de două telefoane. Sunt 2 teorii: fie că Mate S va avea un ecran Full HD de  5.7 inch, 3 GB RAM şi camera de 13 MP, fie că va avea un ecran Quad HD de 6 inch, 4 GB RAM şi camera de 20 MP. La interior se va afla un chipset Kirin 935 sau Kirin 950, dacă acesta din urmă e gata de debut în acest an, plus o baterie de 4500 mAh.

Noi fotografii hands on cu Huawei Mate S îl compară cu iPhone 6

Huawei Mate S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×