Huse originale destinate lui Samsung Galaxy S9 apar în fotografii; Acestea se vând și pe plan local

1.659 ori
<b>Huse originale destinate lui Samsung Galaxy S9 apar în fotografii; Acestea se vând și pe plan local</b>Mulți retaileri au început deja să vândă accesorii pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, modele încă nelansate ce vor costa până la 1000 euro aparent. Vedem astăzi noi astfel de huse, inclusiv una care promite

Greu de crezut, dar au mai rămas numai 15 zile până la debutul smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+, terminale ce vor fi prezentate în cadrul unui eveniment de presă ce are loc în Barcelona. Am aflat mai tot ce se putea afla și în ultima vreme am început să vedem și accesorii originale pregătite pentru aceste handset-uri, o serie de noi huse fiind fotografiate chiar de curând.

Husa Galaxy S9

Le puteți vedea în galeria de mai jos și descoperi astfel ce stiluri noi a pregătit Samsung. Pe listă se află huse chiar deosebite, precum este cazul celor "Hyperknit" ce adoptă o textură mai specială care se aseamănă cu un material țesut de tipul celui folosit pentru hainele sport. Se promite în cazul de față un look sportiv și totodată o greutate redusă a huselor, detaliu ce poate conta pentru mulți.

Husa Galaxy S9

Un alt stil inaugurat odată cu Galaxy S9 este "Protective Standing Cover" - husă cu certificare militară MIL-STD-810G-516.7 ce promite rezistența dispozitivului la 10 condiții specifice precum temperaturi extreme, praf și vibrații, dar și la căzături de până la 1.5 metri. Are și un kickstand integrat și trebuie să vă obișnuiți că husa va face telefonul mult mai gros.

Printre alte accesorii originale se mai află husele din silicon, cele LED View, cele acoperite cu material Alcantara ce în mod inedit aduc integrează și un chip NFC la bord, dar și cele Clear View care permit afișarea datelor importante fără a fi nevoie să aprindem ecranul. Le puteți admira mai sus și dacă vreți să vă comandați de pe acum un asemenea accesoriu pentru viitorul vostru S9, aflați că cei de la QuickMobile le au deja la vânzare:

  • Husă silicon Galaxy S9 - 109 lei
  • Husă silicon Galaxy S9+ - 109 lei
  • Husă Hyperknit Galaxy S9 - 139 lei
  • Husă Protective Standing Cover Galaxy S9 - 159 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×