Noi huse pentru Nokia 9 ajung la vânzare; Confirmă camera duală din spate și ecranul curbat

1.184 ori
<b>Noi huse pentru Nokia 9 ajung la vânzare; Confirmă camera duală din spate și ecranul curbat</b>Finlandezii de la HMD Global ne-au promis surprize serioase pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, acolo unde am putea vedea atât smartphone-ul mid-range Nokia 7 Plus, cât și modelul high-end Nokia 9

Din partea finlandezilor de la HMD Global așteptăm numeroase lansări cu ocazia MWC 2018, printre acestea fiind vehiculat și debutul flagship-ului Nokia 9. Vorbim despre un terminal high-end ce a apărut în leak-uri încă de anul trecut și care astăzi ni se dezvăluie într-o serie de randări pentru huse ce deja sunt disponibile la vânzare.

Nokia 9

Accesoriile de aici ne confirmă prezența unei camere foto duale în spate, dar și a scannerului de amprente poziționat central sub modulul foto. Vedem reprezentat și ecranul 16:9 cu muchii laterale curbate în stil Galaxy S7 Edge, cât și difuzorul de la bază, respectiv portul USB Type-C ce va fi utilizat pentru încărcarea dispozitivului și pentru transferul de date cu PC-ul.

Lansarea lui Nokia 9 cu un asemenea ecran 16:9 ar fi oarecum ciudată ținând cont de faptul că finlandezii pregătesc și integrarea în portofoliu al modelului mid-range Nokia 7 Plus care trece la noul aspect 18:9. Situația acestui flagship din leak-ul de astăzi este oarecum incertă și aș zice că abia prin vară ar urma să fie prezentat oficial. Cum va fi de fapt aflăm peste numai câteva zile din Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×