Noi huse pentru Nokia 9 ajung la vânzare; Confirmă camera duală din spate și ecranul curbat

1.215 ori
<b>Noi huse pentru Nokia 9 ajung la vânzare; Confirmă camera duală din spate și ecranul curbat</b>Finlandezii de la HMD Global ne-au promis surprize serioase pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, acolo unde am putea vedea atât smartphone-ul mid-range Nokia 7 Plus, cât și modelul high-end Nokia 9

Din partea finlandezilor de la HMD Global așteptăm numeroase lansări cu ocazia MWC 2018, printre acestea fiind vehiculat și debutul flagship-ului Nokia 9. Vorbim despre un terminal high-end ce a apărut în leak-uri încă de anul trecut și care astăzi ni se dezvăluie într-o serie de randări pentru huse ce deja sunt disponibile la vânzare.

Nokia 9

Accesoriile de aici ne confirmă prezența unei camere foto duale în spate, dar și a scannerului de amprente poziționat central sub modulul foto. Vedem reprezentat și ecranul 16:9 cu muchii laterale curbate în stil Galaxy S7 Edge, cât și difuzorul de la bază, respectiv portul USB Type-C ce va fi utilizat pentru încărcarea dispozitivului și pentru transferul de date cu PC-ul.

Lansarea lui Nokia 9 cu un asemenea ecran 16:9 ar fi oarecum ciudată ținând cont de faptul că finlandezii pregătesc și integrarea în portofoliu al modelului mid-range Nokia 7 Plus care trece la noul aspect 18:9. Situația acestui flagship din leak-ul de astăzi este oarecum incertă și aș zice că abia prin vară ar urma să fie prezentat oficial. Cum va fi de fapt aflăm peste numai câteva zile din Barcelona!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×