Noi imagini cu BlackBerry X10, varianta QWERTY de telefon BB 10 OS

1.696 ori
<b>Noi imagini cu BlackBerry X10, varianta QWERTY de telefon BB 10 OS</b>După ce l-am văzut pe BlackBerry Z10, primul telefon cu BB 10 OS la bord întors pe toate părțile în diferite imagini și experiențe hands on, acum e rândul modelului X10 să ajungă prematur pe web. Vă reamintesc că pe 30 ianuarie 2013 se...

După ce l-am văzut pe BlackBerry Z10, primul telefon cu BB 10 OS la bord întors pe toate părțile în diferite imagini și experiențe hands on, acum e rândul modelului X10 să ajungă prematur pe web. Vă reamintesc că pe 30 ianuarie 2013 se lansează atât BlackBerry 10 OS, cât și primele două telefoane cu acest sistem de operare, BlackBerry X10 și Z10.

Z10 e un telefon full touch pe care îl cunoaștem deja și știm că el vine cu un procesor dual core (TI OMAP sau Qualcomm), un display de 4.2 inch cu rezoluție 1280 x 768, 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Despre X10 se spune că ar fi un smartphone QWERTY cu ecran touch de 3 inch, camera de 8 megapixeli și același procesor dual core de 1.5 GHz de pe Z10. Zvonurile afirmă că BlackBerry X10 ar avea și o cameră frontală de 2 MP, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, Bluetooth 4.0 și suport LTE.

Marele debut al acestor gadgeturi va avea loc în New York la final de lună și aceste două modele reprezintă ultima carte pe care RIM o poate juca, dacă vrea să supraviețuiască pe piața smartphone. Cu câteva zile în urma aflam că RIM vrea să lanseze 6 telefoane în acest an, dar totul va depinde de aceste prime două modele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×