Noi imagini cu carcase de iPhone 5S Își fac apariția, Împreună cu un ambalaj care confirmă versiunea de 128 GB

1.974 ori
<b>Noi imagini cu carcase de iPhone 5S Își fac apariția, Împreună cu un ambalaj care confirmă versiunea de 128 GB</b>Se pare că iPhone-ul 5S auriu s-a întors, de această dată împreună cu alte două variante de culoare, iar cele 3 terminale pot fi admirate în imaginile de mai jos. Aflăm că handsetul va debuta pe auriu, alb și negru, dacă ne luăm după...

Se pare că iPhone-ul 5S auriu s-a întors, de această dată împreună cu alte două variante de culoare, iar cele 3 terminale pot fi admirate în imaginile de mai jos. Aflăm că handsetul va debuta pe auriu, alb și negru, dacă ne luăm după zvonuri.

Rețineți că auriul nu e chiar acea nuanță pe care o asociem cu metalul prețios, ci mai degrabă o nuanță "champagne", care s-ar potrivi cu butoanele de această culoare ajunse pe web cu ceva vreme în urmă. în aceste imagini iPhone 5S nu are panoul din partea superioară și inferioară atașat, probabil pentru că acesta ar fi oferit indicii cu privire la cameră și blițul sau LED sau dual LED.

Noi imagini cu carcase de iPhone 5S Își fac apariția, Împreună cu un ambalaj care confirmă versiunea de 128 GB

Din aceeași serie de imagini descoperim și cutia lui iPhone 5S, care confirmă numele handsetului, dar și o variantă de 128 GB a noului telefon. Dacă ne întoarcem puțin în timp, vom vedea că fiecare iPhone cu S în nume a upgradat capacitatea de stocare a predecesorului. Versiunea 3G a adus 16 GB, cea 3GS 32 GB, iPhone 4S a trecut la 64 GB și e posibil ca iPhone 5S să ne aducă 128 GB. E posibil și că varianta de 32 GB să fie cea de bază în acest caz, lăsând-o pe cea de 16 GB pentru iPhone 5.

iPhone 5S

Vom afla în septembrie cât de reale sunt aceste zvonuri, deci mai avem puțin de așteptat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×